Rossz email címet adtam meg a regisztráció során, és nem kaptam meg a megerősítő levelet.

Lépjen be a fiókjába a rossz email címmel, majd a a Fiókom-Felhasználók menüpontban javítsa ki a rossz email címet. Onnantól kezdve megkapja majd az értesítéseket és belépni is tud majd a jó email címmel.

Miért nem tudom megnyitni a letöltött autentikációs és aláíró tanusítványt?

A letöltött fájlokat NE próbálja megnyitni, mert nem kell: úgy lett kitalálva a formátumuk, hogy csak az NTAK szerverei tudják elolvasni őket. Itt találja a részletes leírást az NTAK összeköttetésről.
Hogy kell szerződést kötni a Felhőmatraccal?

Az általános szerződési feltételeket a regisztráció során kell elfogadni. Ezt követően  ide kattintva bármikor le tudja tölteni.

Hol találom az igazolást amit le kell adnom az önkormányzatnak?

Lépjen be a Felhőmatrac fiókjába, majd kattintson Fiókom (Jobb felső sarok) > Szálláshelyek > Duplakatt a szálláshelye nevére > Igazolás letöltése

Ezt követően automatikusan letölti a fájlt az ön számítógépére PDF formátumban.

Mennyibe kerül a Felhőmatrac?

A Felhőmatrac alap havidíja 4990 Ft+Áfa/hó, ezen felül minden hozzáadott szoba 550 Ft/hó, vagy minden vendégéjszaka 25 Ft/hó. Évente 6 hónap szüneteltethetőség. A díjszabás részleteit itt találja.

Hol kell belépni a saját oldalamra?

Regisztrációt követően kapott tőlünk egy emailt, amelyben az ön személyes Felhőmatrac fiókjának belépési linkjét találja. A linkre kattintva megjelenik az ön felülete, ahol email címét és jelszavát megadva tud bejelentkezni.

Vagy már beléphet a regisztrációkor megadott email címmel is az általános bejelentkező felületről ide kattintva.

A következő hibaüzenet jelenik meg a vezérlőpulton: Velük még teendőd van

Ha ezt a hibaüzenetet látja, a felvitt foglalást nem kezelte. Kattintson a Naptár menüpontra, majd válassza ki a foglalást. Felül látni fogja az alábbi lehetőségeket:

  • Check in- Duplakatt
  • Check out- Duplakatt
  • Nem jelent meg- Duplakatt

Válassza ki az egyik lehetőséget minden esetben, amikor egy vendég megérkezik, illetve távozik. Amennyiben nem szeretne ezzel foglalkozni, van lehetőség az automata be és kijelentkeztetés beállítására is: Beállítható a szálláshelyeknél, hogy a vendégek mikor legyenek beavatkozás nélkül, be- illetve kijelentkeztetve. Természetesen opcionális. Jobb felső sarok > Fiókom > Szálláshelyek és a szálláshely adatlapján alul fülekbe rendeztük a további beállításokat.

Érdekel a channel manager, hol tudom beállítani?

szolgáltatásaink menüpontban talál részleteket a channel managerrel kapcsolatban. Ebben partnerünk az eZee Centrix. Ha szeretne többet megtudni, itt találja a szolgáltatás árait és részleteit, illetve az űrlapot kitöltve kérhet további információt partnerünktől. Hogy miért érdemes channel managert használni? Olvassa el a témában szakmai cikkünket.

Érdekel a RESnWEB foglalómotor, mi a teendőm?

Írjon egy emailt az info@felhomatrac.hu-ra, vagy vegye fel a kapcsolatot a RESnWEB ügyfélszolgálatával, és a további információkról illetve teendőkről partnerünk informálja majd.

Hogyan tudom megváltoztatni a szálláshely nevét?

szálláshely adatai oldalon tudja módosítani a szálláshelye nevét. Fiókom (jobb felül) > Szálláshelyek > Saját szálláshely nevére duplakatt oldalon. Amennyiben olyan adatot kíván módosítani, amit a rendszer nem enged, kérem írjon nekünk az info@felhomatrac.hu email címre.

Ha már validáltam a szálláshelyet, a FelhőMatrac automatikusan küldi az adatokat az NTAK-nak?

A validálás még nem jelenti azt, hogy automatikusan küldi a rendszer az adatokat az NTAK-ba. A Fiókom (jobb felső sarok) / Beállításokban lehet személyre szabni, hogy be van-e kapcsolva az automatikus adatküldés. Ha nincs, akkor kapcsolja be, és a FelhőMatrac este automatikusan pótolni fogja az elmaradásokat. Egyéb esetben ez egy manuális feladat. A rendszer az automatizmus bekapcsolása után, minden napi zárást másnap este küld el.

Hogyan kérhetek segítséget hétvégén?

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-18 óráig elérhető telefonon, illetve emailben. Ha bármilyen sürgős esetben lenne segítségre szüksége, írjon nekünk emailt, és amint tudunk, válaszolunk. A rendszerben minden javítható utólag is, ha hétvégén nem ér el minket, hétfőn rendbe tudunk hozni bármit.

Hogy működik az online adatbekérő?

Olvassa el erről részletes bemutató cikkünket itt.

Hogy működik a csoportos adatbevitel?

Olvassa el erről részletes bemutató cikkünket itt.

Automatikusan mennek az adatok a KSH-NAK?

Az adatok jelenleg nem kerülnek továbbításra a KSH felé, de elérhető az összesítés a fő menüben, a statisztikákra kattintva.

Mit érdemes még tudni az NTAK-ról?

Látogasson el az NTAK tudnivalókat összegyűjtő oldalunkra.

Ügyfélkapcsolat

Keresse bátran kollégáinkat! Nincs rossz kérdés.
E-mail: info@felhomatrac.hu
Telefon: +36 30 49 33 627
H-P: 09:00 – 17:00

Copyright © Felhőmatrac 2022. Minden jog fenntartva!

A Felhőmatrac szálláskezelőt a 7Hills Kft. készíti.

Közösség