Fejlesztőink folyamatosan dolgoznak azon, hogy a FelhőMatrac a kedvező árazása mellett felhasználóbarát és praktikus is legyen. Igyekszünk minél több terhet levenni felhasználóink válláról és egyszerűbbé tenni a szoftver mindennapos használatát, hogy Önöknek már csak az igazán fontos dolgokkal kelljen foglalkozni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk minden beállítást, ami segíthet ebben.

Online vendégadat bekérő

A Felhőmatracból kiküldött emailben megkérheti vendégeit, hogy vigyék be saját személyes adataikat a Felhőmatracba – természetesen egy erre kialakított felületen – így nem kell ezzel időt tölteni érkezéskor. A beállítás folyamatáról részletesen az alábbi linken olvashat: Online vendégadatbekérő használata.

Automata be- és kijelentkeztetés

Beállítható a szálláshelyeknél, hogy a vendégek mikor legyenek beavatkozás nélkül, be- illetve kijelentkeztetve. Természetesen opcionális. Jobb felső sarok > Fiókom > Szálláshelyek és a szálláshely adatlapján alul Automata be/kijelentkeztetés.

Automatikus napi zárás

Az NTAK-kal való összekötés után szükséges az adatküldési kötelezettségnek napi szinten eleget tenni, melyet a fő menüben az NTAK-ra kattintva tud megtenni. De miért vesződne ezzel minden este, ha automatára is beállíthatja? Kattintson a Fiókom-ra a jobb felső sarokban, a legördülő menüből válassza ki a beállításokat, majd húzza el a csúszkát a lehetőségek egyikénél.

Tömeges árazás

Az árak a jobb felső sarokban a Fiókom / Árak menüponton keresztül érhető el. Itt kiválasztható, hogy milyen időszak legyen beárazva, és hogy milyen devizában, valamint a szobák és egyes napok is külön választhatóak, így könnyen lehet más ár hétfőn, mint szombaton. A beállítást követően a foglalásban automatikusan megjelennek az árak és még a terhelésekkel sem kell külön foglalkozni. A beállítás folyamata részletesen a Vezérlőpult–>Oktatóanyagok→ Árak én annak kezelése a foglalásbanmenüpontra kattintva érhető el valamint az alábbi videón:

Copyright © Felhőmatrac 2022. Minden jog fenntartva!

A Felhőmatrac szálláskezelőt a 7Hills Kft. készíti.

Közösség