Ha megtette a regisztráció első lépését, és megkapta levélben saját FelhőMatrac fiókja belépési adatait, ezeket kell beállítani. De nézzük végig a regisztráció teljes folyamatát a legelejétől kezdve. Ha honlapunkon a REGISZTRÁCIÓ -ra kattint, már meg is érkezik a regisztrációs oldalunkra. Itt adja meg szálláshelye nevét és saját adatait, ikszelje be, hogy elfogadja az ÁSZF és az Adatkezelési szabályzat tartalmát (a címükre kattintva olvassa el őket), majd kattintson a REGISZTRÁLOK gombra. Az ÁSZF és Adatkezelési szabályzat elfogadásával nyilatkozik arról, hogy megértette és elfogadja a FelhőMatrac honlapon szereplő szolgáltatási ajánlatunkat és árakat, és csak olyan szálláshelyeket fog kezelni FelhőMatrac fiókjában, amelyekre a szálláshely üzemeltetőjétől engedélyt kapott.

Saját fiók

Ha kattintott a REGISZTRÁLOK gombra, a megadott e-mail címére elküldjük saját FelhőMatrac fiókja belépési adatait, és rögtön át is irányítjuk saját fiókja belépési oldalára. Saját fiókját mindig ugyanazon a webcímen fogja tudni elérni – ezt a belépési linket visszakeresheti a regisztrációt megerősítő e-mailben. Lépjen be saját fiókjába. Itt a következő oldal fogadja: Itt töltse ki a szálláshely és az üzemeltető(cég/vállalkozás/magánszemély/intézmény) hivatalos adatait, majd kattintson a jobb felső sarokban a zöld Mentés gombra. Ekkor újabb e-mailt küldünk önnek, hogy sikeresen aktiválta fiókját, és elküldjük a fiókbeállításhoz szükséges oktatócikkeket is. Ha bármikor módosítani kellene a szálláshely vagy az üzemeltető adatait, a Fiókom / Szálláshelyek menüpont alatt, ott a Szálláshely nevére kettőt kattintva éri el ugyanezt a felületet.

NTAK igazolás

A hivatalos adatok mentésével – ÁSZF-ünk értelmében – létrejön a szerződés a szálláshely üzemeltetője és a FelhőMatrac között. Az erről szóló NTAK igazolást bármikor letöltheti saját fiókjából, a Fiókom / Szálláshelyek menüpont alatt, ott a Szálláshely nevére kettőt kattintva.

Több szálláshely kezelése

FelhőMatrac fiókjában több szálláshelyét is kezelheti, azaz egy belépéssel átláthatja és kezelheti minden szálláshelyének foglalásait: egyenként és összesítve is. Minden egyes szálláshelyéhez önálló alapcsomag tartozik: akár más-más üzemeltetői adatokat adhat meg hozzájuk, így szálláshelye nevében a megfelelő üzemeltető nevében állíthat ki e-számlákat szállóvendégeinek, és a FelhőMatrac is a megfelelő üzemeltető nevére küldheti a havi elszámolásokat. Ha újabb szálláshely megadásához lépjen be saját fiókjába, majd a jobb felső sarokban kattintson a Fiókom / Szálláshelyek menüpontra. Ott a (+) ikonra kattintva tud újabb szálláshelyet és a hozzá tartozó üzemeltetői adatokat megadni.

Copyright © Felhőmatrac 2022. Minden jog fenntartva!

A Felhőmatrac szálláskezelőt a 7Hills Kft. készíti.

Közösség